action learning onderdelen

Doe mee: action learning onderzoek-enquête

Action Learning heeft effect op uw organisatie

Action learning coaching heeft effect op de relatie tussen het action learning team en de leidinggevende en opdrachtgever van het team, ongeacht of het nu een bedrijf, een overheidsorganisatie, een project of programmamandement omgeving of een netwerk omgeving is. Onderzoeker Anna Röring heeft voor WIAL Nederland een action learning onderzoek-enquête gemaakt om te onderzoeken welk effect er is.

Het onderzoek ‘action learning onderzoek-enquête’

Het onderzoek meet de verschillen in ervaring van werken aan een probleem voordat kennis gemaakt werd met action learning en nadat gebruik is gemaakt met action learning.

Wie kan meedoen aan het onderzoek

Heeft u weleens aan een action learning sessie deelgenomen? En kunt u het verschil beoordelen van wat dat voor u in uw relatie met de leidinggevende en/of met uw opdrachtgever was?
Doe dan door middel van de enquête mee aan het onderzoek. Kent u mensen die aan deze beschrijving voldoen, dan zouden wij het geweldig vinden als u hen van dit onderzoek op de hoogte brengt. Alvast dank.

De enquête

De action learning onderzoek-enquête dient twee keer ingevuld te worden. De eerste keer vanuit het perspectief dat u zonder kennis en ervaring met action learning aan een probleem gewerkt hebt. Daarna vult u dezelfde vragen nog één keer in vanuit de ervaring met action learning aan een probleem gewerkt te hebben.

Het is belangrijk beide momenten, voor en na inzet van action learning coaching te onderscheiden. Het is minder van belang dat de organisatorische situaties voor en na inzet van action learning dezelfde is geweest.

Waar in de enquete sprake is van leidinggevende kunt u in voorkomende gevallen ook lezen opdrachtgever en probleemeigenaar.

De enquete treft u aan op: https://www.surveymonkey.de/r/KCRYX5X

Resultaat van het onderzoek

De resultaten van dit onderzoek worden via WIAL Nederland in het najaar van 2020 bekend gemaakt.

Hartelijk dank en veel succes

Dr. drs. ir. Christoph Maria Ravesloot

Director Action Research WIAL Nederland

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *