Coaching

1 op 1 coaching

WIAL Nederland begeleid directieleden en management leden aan de hand van executive coaching in hun persoonlijke ontwikkeling.

Dit is altijd maatwerk en hier gaat een intake aan vooraf.

Indien u hier meer over wilt weten bel dan met Twan Paes op 0629495122 of mail naar [email protected]l .

TEAM coaching

De WIAL Nederland action learning coach begeleid teams, afdelingen en hele organisaties in het ontwikkelen van onder meer psychologische veiligheid, het echte gesprek voeren, elkaar aanspreken, reflecterend vermogen, het oplossend vermogen van complexe problemen, team trauma coaching, teaming en community of practice organiseren, inzicht in het team door middel van TMA en de team waarde piramide tot en met het groeien en zijn van een high performing team.

In dit proces werkt WIAL Nederland met de team performance loop en de action learning methode om vanuit de eigen praktijk en in het eigen team te werken aan het verbeteren van de samenwerking, probleemidentificatie, het ontdekken van relevante oplossingsrichtingen, de besluitvorming, de implementatie en reflectie tussen tijds en aan het einde van het proces.

Onze team-coaching programma’s bestaan onder andere uit:

Elkaar echt leren kennen
Complex Problem Solving
High Performing Action Learning Team
Community of Practice
Team Trauma Coaching
Team Performance Proces

Producten en diensten

Staat uw oplossing er niet tussen, neemt u gerust contact met ons op, WIAL heeft vele klanten met product varianten geholpen in uitdagingen waar niet direct een product voor was.

Meer weten?

Indien u hier meer over wilt weten bel dan met Frank Campman op 0615857787 of mail naar [email protected] .