NIEUWSBERICHT- 26 maart 2020 – samenwerken aan herstel

Juist nu mensen als zzp-ers meer tijd hebben voor persoonlijke ontwikkeling en elkaar kunnen helpen in het ontdekken van oplossingsrichtingen in deze moeilijke tijd, is voorzichtigheid het credo. Dus niet in groepen samenkomen om verspreiding tegen te gaan. En ook voorzichtigheid op financieel gebied is wijs.

Maar wat dan wel? Lees verder.

Onderzoek naar impact coronavirus

Het coronavirus slaat om zich heen en de eerste positieve geluiden van het RIVM van een mogelijke afvlakking van aantal nieuwe ziekenhuisopnames van patiënten met coronavirus is op 25 maart om 14.00u naar buiten gebracht (wetende dat de piek op IC naar verwachting pas eind mei 2020 gaat komen).

Echter, het Centraal Plan Bureau laat met een viertal economische scenario’s zien dat de gevolgen voor de arbeidsmarkt en onze financiële positie een pittige uitdaging tegemoet gaan (zie figuur).

Nieuwe inzichten voor jouw uitdaging

Maar we hebben elkaars positiviteit, ervaring, kennis en zeker ook onze non-expertise nodig voor het voeren van de juiste dialoog en het ontstaan van nieuwe inzichten en oplossingsrichtingen. Juist nu moeten we niet stilzitten, maar innoveren. Actie!

Daarom heeft WIAL Nederland een speciaal aanbod, een aanbod waarin je en werkt aan jouw eigen 21e -eeuwse vaardigheden en aan het ontdekken van nieuwe kansen en bijbehorend netwerk om jouw bedrijf door deze moeilijke tijd heen te helpen.

CPB vier scenarios als gevolg van coronavirus; samenwerken aan herstel

Samenwerken aan herstel

Dit doen we met elkaar, in jouw team, met organisaties en met relaties. In groepen van 6 tot 8 professionals. Gebruik makend van elkaars diversiteit. En toegang tot een groot nationaal en internationaal netwerk.

Wat wij bieden

  • WIAL action learning – problem solving methode
  • 100% online
  • Elke week 2 uur coaching
  • Professionals denken mee met jouw actuele probleem
  • Verbinden netwerk voor jou, nationaal en internationaal
  • Betaling 50% vooraf en rest in 2021 (ipv 100% vooraf)
  • Leren en ervaring opdoen met virtueel coachen van teams
  • Internationaal gecertificeerd action learning coach worden

lees meer

Wacht niet af

Bel Twan Paes MBA MALC op: 0629495122. Of mail naar [email protected]

of schrijf je hier meteen in en Twan belt jou voor een intake.