wial action learning directeur Twan Paes legt aan de deelnemers van de WIAL action learning coach opleiding uit hoe met het model van rationele analyses om te gaan.

Team coach opleiding voor direct bijdragen aan het vergroten van team performance.
De sleutel ligt niet in de inhoud, maar in het proces, vaardigheden en gedrag. Of je nu 1 op 1, in teamoverleg, fysiek bij elkaar of online via zoom of teams samenwerkt, in alle situaties moet jij in staat zijn de teamleden het maximale uit zichzelf en uit het team te halen en altijd afgestemd met de hogere doelen van de organisatie te zijn.

Dit is waar je je tijdens de WIAL internationaal gecertificeerd Action Learning Coach opleiding in ontwikkelt en tools voor krijgt aangereikt.

Lees meer en meld je nu aan, nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

Wat anderen over de action leaning coach opleiding schrijven:

sanne schwartz disgover schrijft op Linkedin haar leerzame dat tijdens de action learning coach opleiding. Haar belangrijkste inzicht: Durf moedige vragen te stellen! dit s de basis in het vergroten van teamperformance en voor het bouwen van action learning teams.

 

Judith Molle geeft op Linkedin aan dat zij als externe probleeminbrenger in een WIAL action learning sessie is geweest. zij geeft aan dat zij een mooie spiegel voorgehouden heeft gekregen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer en meld je nu aan, nog 1 plaats beschikbaar.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *