Praktijk Training

Certified Action Learning Coach

Naast coaching van individu en team op de werkvloer traint WIAL Nederland mensen in hun ontwikkeling om zelf facilitator/action learning coach te worden om teams te laten groeien in hun ontwikkeling naar een high performing team.

Wil je meer weten kijk dan bij de Certified Action Learning Coach.

Leading with Questions

Tijdens deze opleiding ga je net als alle andere deelnemers van bewust onbekwaam naar bewust bekwaam groeien op het gebied van hoe je vragen gebruikt om binding met een andere persoon op te bouwen en hoe je vragen gebruikt om relevante informatie te vergaren.

Er zijn twee trainingen, de eerst is als individu in de open inschrijving en de tweede betreft als team samen de training te doen.

Voor individuen heeft WIAL Nederland de eendaagse intensieve training en voor teams wordt de training verdeeld over vier dagdelen zodat intern samen tussentijds ook geoefend kan worden in aanspreken en feedback geven. Op deze tussentijdse ervaring wordt in de training gereflecteerd.

Wil jij als individu meedoen aan een open inschrijving? klik hier voor Leading with Questions voor Individu.

Of heb je het idee om de teamdialoog te vergroten? klik hier voor Leading with Questions voor Teams.

Action Learning voor bestuurders

In de module ‘Action Learning voor bestuurders’ ga je samen met gelijkgestemden tijdens zes dagdelen (om de vier weken een dagdeel) de dialoog aan over sector overstijgende problemen die jou als bestuurder raken.

Lees hier meer over op Action Learning voor bestuurders

Producten en diensten

Staat uw oplossing er niet tussen, neemt u gerust contact met ons op, WIAL heeft vele klanten met product varianten geholpen in uitdagingen waar niet direct een product voor was.

Meer weten?

Indien u hier meer over wilt weten bel dan met Frank Campman op 0615857787 of mail naar [email protected] .