Webinar: De toekomst van ActieLeren in teams

We bevinden ons in een georganiseerd systeem waarin onderzoek aantoont dat werken in teams leidt tot een gemiddeld rendementsverlies van 25% en naarmate teams groter worden dit zelfs kan oplopen tot 75% rendementsverlies.

Onderzoek toont verder aan dat:

  • 80% van de teams niet voldoet aan de verwachtingen;
  • 3 tot 5% van de teamleden 20 tot 25% van het werk verrichten;
  • En 66% van de teams het niet lukt om betere ideeën te verzinnen en betere besluiten te nemen dan het beste teamlid alleen zou kunnen doen.

Dit zijn schrikbarende cijfers, die een ander perspectief laten zien van bijvoorbeeld de kwaliteit van samenwerking, innovatie en stress.

 

Hoe is dit te doorbreken? Want er zijn ook teams die wel een grotere opbrengst hebben dan de som der delen. Wat maakt het verschil? 

Wat hebben we geleerd van het verleden en wat kunnen we leren van de toekomst? Welke kansen ontstaan er en hoe ga je deze benutten? Welk leiderschap vraagt dit eigenlijk, van formele én informele leiders of zit de oplossing in teamleiderschap? Hoe belangrijk is nieuwsgierigheid en ontdekken qua team competentie? …

Als partner in ActieLeren neemt WIAL Nederland, onderdeel van de WIAL Global familie, je mee in deze verandering en geven wij je “een andere kijk op leren en samenwerken”. We gaan in gesprek met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen op zoek naar nieuwe inzichten en oplossingsrichtingen.

Webinar ‘Het effect van de Team Performance Loop op het resultaat van jouw team’

 

Twan Paes neemt jou mee in de dynamiek van de zes elementen – doel, binding, veiligheid, aanspreken, vragen stellen en reflectie. Waarom is het belangrijk dat jij en jouw mede teamleden deze dynamiek beheersen en wat levert het beheersen hiervan op voor jouw team en jullie organisatie?

Spreker: Twan Paes MBA MALC,
de bedenker van de Team Performance Loop
Host: Frank Campman MBA PALC
Datum: woensdag 17 mei 2023
Tijdstip: 12.15 tot 13.15 uur

Meld je aan voor dit webinar en ontvang de inloggevens