WIAL Better World Fund

ONZE BIJDRAGE AAN EEN BETERE WERELD

Naast de commerciële organisatie waarin we organisaties tegen betaling ondersteunen in hun groei naar high performing team en in de individuele ontwikkeling van teamleden, heeft WIAL sinds 2015 het WIAL Better World Fund om gesubsidieerde Action Learning-diensten te bieden aan gemeenschapsorganisaties en individuen over de hele wereld die werken aan het verbeteren van gemeenschappen en leven wereldwijd.

Een aantal voorbeeld projecten

GRENADA RODE KRUIS ONTDEKT DE KRACHT VAN WIAL ACTION LEARNING

Het WIAL Gives Back-initiatief hielp verschillende IFRC International Federation of the Red Cross-entiteiten hun complexe problemen op te lossen door middel van Action Learning.

Het team uit Grenada deelde hun ervaring met het proces en hoe het hen in staat stelde om baanbrekende oplossingen te creëren en tegelijkertijd individuen en het team te ontwikkelen.

Bekijk de film om te ontdekken hoe dit is gedaan.

kleuterklas in kenia met BWF

ACTION LEARNING HEEFT EEN BLIJVENDE IMPACT OP EEN KENIAANSE KLEUTERSCHOOL

Het werk heeft een blijvende impact gehad. Volgens Luke Kincaid, bestuurslid van het Karibu Centre en oprichter van Organic Savanna:

“Action Learning helpt ons team om effectiever te communiceren en beslissingen te nemen met één stem. De verbeteringen die we in ons team zien, vertalen zich in een grotere impact in onze gemeenschap.”

HET LEVEN IN DE SLOPPENWIJKEN VAN NAIROBI VERHOGEN

Peter Muthaura, directeur training en strategische partnerschappen voor het Human Needs Project in Nairobi, Kenia, en een 2019 WIAL Better World Fund Scholarship-ontvanger, bespreekt het werk dat zijn organisatie doet om de mensen van Kibera, de grootste stedelijke sloppenwijk van Afrika, te helpen. De behoeften van een gemeenschap van deze omvang zijn talrijk, maar ze hebben prioriteit gegeven aan manieren om te helpen met een veelzijdige missie. 

Bekijk de film om te ontdekken hoe Peter zijn organisatie Action Learning heeft gebruikt om een echte impact te creëren met hun werk in de Kibera-gemeenschap.

PARTNERSCHAP MET HET RODE KRUIS

Michael Marquardt, mede-oprichter van WIAL en voorzitter van de WIAL Advisory Board, interviewt Giorgio Ferrario, Manager, National Society Development, IFRC en Samantha Dickson, President, Grenada Red Cross.

De dialoog draait om de samenwerking tussen het World Institute for Action Learning en de Internationale Federatie van het Rode Kruis. Kijk om de verhalen, successen en toekomstverwachtingen te ontdekken, want WIAL Action Learning helpt het Rode Kruis om krachtige impact en positieve sociale resultaten te leveren.