Word jij als zelfstandig action learning coach

ook WIAL Nederland Partner?

 

Ben jij een ervaren HR-professional, coach of leidinggevende die graag als trainer zelfstandig teamcoach wil worden, en dat jij bijvoorbeeld:

 • Nwel graag collega’s hebt
 • Ngeen fijn gevoel krijgt om meteen helemaal ontslag te nemen
 • Nliever met één of twee dagen in de week wil starten
 • Nbest mee zou willen liften op de historie van een mooi bedrijf
 • Nwel wil kunnen blijven door ontwikkelen
 • Nhet fijn vindt dat marketing al is uitgedacht
 • Nhet fijn vindt dat bij ziekte zijn of haar klant verzorgd blijft worden
 • Nals zzp-er toch bedrijfswaarde wil kunnen opbouwen voor pensioen

Herken jij je zelf?

Lees dan verder en laat je verrassen wat WIAL Nederland jou te bieden heeft.

Zelfstandig
en toch niet alleen

Als WIAL Nederland Partner ben je onderdeel van de WIAL familie, actief in dertig landen en een historie die teruggaat tot voor 1945.

Je krijgt collega’s in Nederland, en ook wereldwijd.
Een netwerk van hoogleraren, praktijkexperts en action learning professionals die jou helpen in jouw persoonlijke groei en om mee te sparren.

Een netwerk dat ook met elkaar in klantopdrachten actief is en zorgt dat bij ziekte de ontwikkeling bij de klant door kan gaan.

METEEN STARTEN

Jij kunt je meteen richten op het werven van klanten en op het uitvoeren van opdrachten. Jij wordt onderdeel van een A-merk met een rijke historie tot aan de bron van het ontstaan van action learning. Het is een merk met veel mooie klanten in alle sectoren.

In dit proces heb je de hulp van WIAL sparringpartners om te groeien en te leren van elkaars fouten, onwetendheid, onzekerheid en successen. Maar ook om eventueel al mee te doen als action learning coach in een opdracht van een collega WIAL Nederland Partner.

WIAL Nederland zorgt voor een gezamenlijke website waar jij als WIAL Nederland Partner onderdeel van uit maakt. Het marketingplan ligt klaar voor jou. En je lift mee op wat WIAL Nederland en WIAL Global al doen aan merkbekendheid en productbekendheid.

Denk aan LinkedIn, Facebook, Webinars, podcasts, testimonials, videoscribs, artikelen en E-learning omgeving. Het is rijkelijk voorhanden en door jou te gebruiken.

Verder ondersteunt WIAL Nederland jou bijvoorbeeld met een complete APP met onder andere CRM, Calender, courses, tasks, earnings and learnings. Een WIAL-emailadres en ga jij profiteren van het WIAL offerte, contract en factureringsproces met bijbehorende administratieve ondersteuning.

Jij hoeft je alleen bij de KvK in te schrijven als zzp-er in de hoedanigheid van trainer/coach, een franchise overeenkomst tekenen met WIAL Nederland en je gaat aan de slag onder het A-label van WIAL.

Groeimodel WIAL Nederland Partnerschap

Jij start als WIAL Nederland Partner. En daar hoeft het niet bij te blijven. Binnen dit franchise concept heeft WIAL Nederland een groeimodel van Partner, Senior Partner naar Executive Partner.

Beloning

WIAL Nederland heeft een beloningspakket waar jij als zzp-er voor jouw inspanning en succes blij van zult worden. Alle omzet die jij maakt is voor jou. Daarnaast kun jij andere WIAL Nederland Partners inhuren om mee te doen aan jouw klantopdracht. En kun je ingehuurd worden door andere WIAL Nederland Partners in opdrachten waarvoor zij het klantcontact hebben. Dit gebeurt voor een vast percentage van het door WIAL Nederland vastgestelde dagdeeltarief. Hartstikke transparant en voor alle partijen interessant. En als via jou een deelnemer in de CALC opleiding start, ontvang je hier een serieuze beloning voor.

Vanaf Senior Partner kent WIAL Nederland een optiepakket en deel je mee in de winst.

In tegenstelling tot een zzp-er die geen WIAL Partner is, bouw jij waarde in jouw bedrijf op omdat jij onderdeel bent van WIAL Nederland. Zo wordt jouw bedrijf geld waard en bouw jij tegelijkertijd aan een pensioenvoorziening.

Persoonlijke ontwikkeling

Certified Action Learning Coach

Professional Action Learning Coach

Senior Action Learning Coach

Master Action Learning Coach

Investering

WIAL Nederland heeft zich vanaf 2022 de ambitie gesteld om een beperkt aantal WIAL Nederland Partners als franchisenemer de kans te geven toe te treden tot de WIAL familie. Dit is een selecte groep professionals. Professionals die zelf al veel waarde meebrengen en deze aanvullen met opleiding en begeleiding van WIAL Nederland. Het doel is duurzame waarde toe voegen aan de team- en organisatieontwikkeling van haar klanten.

Om dit proces zo goed mogelijk te faciliteren heeft WIAL Nederland een entree fee van € 2.500,- en betaalt de WIAL Nederland Partner een maandbedrag ter grootte van slechts een dagdeeltarief.

De WIAL Nederland Partners die nog geen afgeronde CALC opleiding hebben, moeten deze opleiding nog volgen. Zodra deze afgerond is, ontvangt de WIAL Nederland Partner 25% van deze investering terug.

Met bovenstaand investeringsmodel kan WIAL Nederland haar dienstverlening waarmaken. De drempel is hoog genoeg om de echte professionals aan elkaar te koppelen en WIAL Nederland Partner te laten worden.

Met dit investeringsmodel weet de kandidaat WIAL Nederland Partner wat de maximale investering is en dus ook wat hij of zij maximaal kan verliezen. Bovendien is het relatief eenvoudig uit te rekenen hoe snel jij als kandidaat WIAL Nederland Partner de investering kan terug verdienen en een mooi inkomen kan genereren. En dat met het mooiste vak dat er is: Action Learning Team Coaching.

Met de investering in het WIAL Nederland partnerschap heb je niet de normale geld en tijd investering in een eigen bedrijf als website, server, mail, opbouwen van naam en productbekendheid, opbouwen klantervaringen, APP etc.

Dit is meestal een veelvoud aan geld en heel veel tijd. Tijd die je met WIAL Nederland partnership meteen in het werven van klanten, uitvoeren van opdrachten en doorontwikkeling van jou zelf als action learning team coach kunt investeren. Daarmee is de WIAL investering relatief goedkoop, snel terugverdiend en worden jouw inspanningen al heel snel beloond in een mooi inkomen.

Groepsfoto partners achtergrond blauw

Wat zoekt WIAL Nederland in jou?

Jij beweegt je moeiteloos onder mensen en bent in staat de onderstroom waar te nemen van het menselijke gedrag in teams. Hierbij heb jij het vermogen om het team op een psychologisch veilige manier en oordeelloos te confronteren met deze waarneming en hen daarover met elkaar in dialoog te laten gaan.

Je vindt het leuk om zelfstandig te werken, klanten te werven en als WIAL Nederland Partner – franchisenemer – deelgenoot te zijn van van de WIAL familie. Jouw Nederlands is goed, zowel in woord als schrift. Engels is een pre, maar geen vereiste.

Van nature ben je nieuwsgierig, kun je goed luisteren en ben je in staat het leervermogen in teams aan te spreken. Jij bent klantgericht ondernemend, een zelfstarter en een doorzetter.

Daarnaast ben je goed in staat zelfstandig te reflecteren op eigen gedrag en op invloed van gedrag van anderen op eigen waarneming. Ook heb jij een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit en is het voor jou de normaalste zaak dat informatie en waarnemingen die jij opdoet binnen het team en de organisatie blijven.

Het is voor jou geen enkel probleem om jouw bijdrage te beperken tot teamgedrag en teamproces en daarbij de structuur van het action learning en team performing proces te hanteren.

Daarnaast beschik jij over:

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal vijf jaar werkervaring als HR-professional, coach en of leidinggevende;
 • Interesse in team coaching (gedrag en proces);
 • Geloof in action learning (actie en praktijkgericht leren).

Wil jij onderdeel worden
van de WIAL familie?

Ik heb interesse om WIAL partner te worden, neem met mij contact op