Aik Gerrese, partner wial nederland

Aik Gerrese

MSc MBA CALC

Aik is geschoold als laborant en heeft zich vanuit een specialistenrol ontwikkeld naar manager, directeur en bestuurder. Hij heeft meerdere startups begeleid in de richting van scale-up.

In zijn werk heeft Aik altijd de behoefte om zijn team(s) optimaal te laten renderen en gelooft sterk in de gedachte dat ieder individu zich verder wil ontwikkelen. Hier is hij zelf een voorbeeld van door zowel een HBO, een WO, middlemanagement, PRINCE 2, CALC en een MBA-opleiding te volgen naast zijn werk.

Tijdens zijn MBA-opleiding is Aik in aanraking gekomen met Action Learning als methode. Vanaf het eerste college heeft hij de kracht van Action Learning omarmd. Om hier verdere verdieping in te vinden heeft hij meerdere masterclasses en opleidingen gevolgd.

Met behulp van zijn CALC-opleiding, analytische vermogen en opgedane ervaring is hij in staat om een team samen te brengen en met elkaar op zoek te laten gaan naar het daadwerkelijke probleem en een passende oplossingsstrategie, rekenend houdend met de individuele belangen en de belangen van de organisatie.

Binnen WIAL Nederland is Aik als partner en als WIAL Nederland Action Learning Coach in allerlei sectoren en disciplines ondersteunend in de persoonlijk leiderschap ontwikkeling van teamleden en in de groei als team.