Bert van Veldhuizen, partner wial nederland

Bert van Veldhuizen

MSc MBA CALC

Bert is een echte generalist. Heeft zich binnen de brandweer opgewerkt tot officier en daar veel ervaring opgedaan in het werken met teams. Daarnaast is hij betrokken geweest bij het opleiden, trainen en coachen van teams. Na zijn periode bij de brandweer is Bert aan de slag gegaan als businesscoach. Bert schakelt makkelijk tussen de verschillende lagen in organisaties.

Bert is analytisch erg sterk en weet snel overzicht te creëren, hij bereikt dit door het stellen van de juiste vragen. Hierdoor worden teams uitgedaagd om met een bredere scope te kijken naar uitdagingen en ontwikkelingen.

Na de mts-werktuigbouwkunde heeft Bert later in deeltijd zijn Bachelor Hoger Management, MBA en Master Managementwetenschappen (MSc) behaald. Hierbij stond altijd de ontwikkeling van teams centraal. Zijn Master heeft hij afgerond met een onderzoek naar teamflow.

Binnen WIAL Nederland is Bert als partner en als WIAL Nederland Action Learning Coach in allerlei sectoren en disciplines ondersteunend in de persoonlijk leiderschap ontwikkeling van teamleden en in de groei als team.