Frank campman, partner wial nederland

Frank Campman

MBA SALC

Frank is vanuit specialistenrol ooit teamleider geworden en heeft zich doorontwikkeld als manager, directeur en bestuurder. De rode draad in al die jaren is zijn passie voor het ondersteunen en coachen van mensen in hun ontwikkeling en onderlinge communicatie en om teams te laten groeien naar high performing.

Frank wil een bijdrage geven dat mensen zich gehoord voelen, dat de wijsheid uit het team wordt gehaald, dat mensen met meer plezier deelnemen aan een team omdat ze de vaardigheid om dit te doen en te borgen hebben doorontwikkeld en dat dat alles leidt tot een verbeterd en relevanter teamresultaat en organisatiebijdrage. Dat is wat hem drijft!
 

Frank is een action learner in hart en nieren. Niet alleen heeft hij de action learning MBA in 2002 with distinction afgerond, maar hij was ook algemeen directeur van de action learning Business School Nederland en CEO van Action Learning Business School Nederland International. Frank is een gecertificeerd Professional Action Learning Coach en heeft vele teams en organisaties in hun professionele ontwikkeling begeleid. Zowel inhoudelijk als op gedrag en teamproces. En is Frank lid van de Global WIAL board geweest.

 

Binnen WIAL Nederland is Frank algemeen directeur, programma manager en kwartiermaker van klant Community of Practice programma’s. Daarnaast is Frank Senior Action Learning Coach binnen diverse programma’s en actie-leergangen.