Ilona Hoving, partner wial nederland

Ilona Hoving

MSc MBA

Ilona heeft ruime ervaring binnen het onderwijs, zorg en andere grote overheidsinstellingen zoals gemeente en uitvoeringsorganisaties. Hierin heeft ze verschillende functies vervult van toezichthouder, bestuurder, directeur, kwartiermaker, programmamanager en docent. Binnen de verschillende functies heeft verandering en ontwikkeling van teams centraal gestaan. 

Door het volgen van meerdere studies zoals master bestuurskunde, rechten, accountancy, leergang psychologie en HR is een brede basis gelegd voor het snel kunnen scannen van een organisatie en te helpen het echte probleem boven tafel te krijgen. Vanuit verschillende invalshoeken kan multidisciplinair worden meegedacht. 

In 2018 heeft zij haar action learning MBA afgerond waarna zij zich middels verschillend masterclasses zich verder heeft gespecialiseerd in leiderschap en veranderkunde en Action Learning Coaching. 

Binnen WIAL Nederland is Ilona als partner en als WIAL Nederland Action learning Coach in allerlei sectoren en disciplines ondersteunend in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en de groei als team.