Twan Paes, partner wial nederland

Twan Paes

MBA MALC

Twan heeft zich als coach eerst ontwikkeld binnen de sportwereld waar hij handbaltrainer op eredivisie niveau is geweest. Van daaruit heeft hij de kans gekregen zich binnen organisaties te ontwikkelen als teamcoach. Eerst op middel managementniveau en gegroeid tot directielid van een zorgverzekeraar. Twan is docent aan diverse Masteropleidingen op het gebied van HRM, persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en verandermanagement.

Twan wordt in Nederland gezien als mister action learning. Wereldwijd is hij een van de tien Master Action Learning Coaches, waarvan er in Europa drie zijn. Hij is opgeleid en begeleid door prof. dr. Michael Marquardt en prof. dr. Bea Carson, met directe roots naar prof. dr. Reg Revans, de grounded father of action learning. Hij heeft talloze teams, afdelingen en hele organisaties in nagenoeg alle sectoren geholpen in de groei naar high performing action learning team en in het creëren van een action learning Community of Practice.  Ook heeft Twan honderden mensen begeleid in het Action Learning programma om coach te worden.

 

In 2002 heeft hij de Action Learning MBA afgerond en draagt al vele jaren de titel MALC (Master Action Learning Coach).

Twan is de bedenker van de Team Performance Loop. Hij is acht jaar board member geweest van WIAL global. Binnen TEAM WIAL NL is Twan directeur Action Learning, programma manager high performing action learning teams bij klant programma’s en begeleid hij het grootste deel van de week als Master Action Learning coach teams bij opdrachtgevers.