Frank Campman

Over Frank Campman MBA CALC, Directeur Marketing en Team-Eigenaarschap WIAL Nederland

Frank is getrouwd en heeft drie zonen, voetbal kijken, lezen en twee keer per week cross fit zijn belangrijke ankers in zijn persoonlijke leven.

Frank heeft in de afgelopen dertig jaar nationaal en internationaal teams aangestuurd en afdelingen en bedrijven begeleid in hun groei en verandering. Hij is bedrijfskundig opgeleid (MBA) en is een internationaal gecertificeerd Professional Action learning Team Coach.

Met vallen en opstaan heeft hij geleerd en geëxperimenteerd. Dit heeft mede geleid tot het Team-Eigenaarschap-Management model (TEM), de methodiek die de WIAL gebruikt om het gezamenlijk eigenaarschap in en over teams naar een hoger niveau te brengen.

Binnen WIAL Nederland is Frank Algemeen Directeur. Daarnaast is hij actief als action learning coach en begeleidt hij Action Learning Consultancy trajecten.

Frank:

Mijn droom is om organisaties te organiseren rond de bedoeling en met team-eigenaarschap en action learning de mensen te helpen tot nieuwe inzichten te komen en duurzaam succesvoller te zijn in hun werk.