TEAM WIAL NL

Bericht van Twan Paes

WIAL NEDERLAND 2020

Wat ben ik trots dat ik dit team bij elkaar heb gebracht! In 2020 ga ik samen met 3 gepassioneerde en ervaren mensen, allen met hun eigen specialisme, de WIAL NL leiden. Met elk van hen werk ik al vele jaren intensief samen. WIAL Nederland is de officiële tak van WIAL Worldwide met vestigingen in dertig landen en in 1995 opgericht door de grouding father of Action Leaerning prof. dr. Reg Revans.

Op de foto v.l.n.r. Met Richard Bryce heb ik de afgelopen 8 jaar intensief samengewerkt bij Bayer. Richard is als geen ander in staat om teams een eigen gezicht te geven en op teamniveau het verschil te maken voor de organisatie en haar klanten. De dagelijkse leiding is in zijn handen. Hij is nu Action Learning Coach en ondernemer.

Frank Campman is bijzonder kundig op het gebied van Team-Eigenaarschap bouwen en is als Action Learning Coach en consultant de juiste persoon om uitdagingen van organisaties te vertalen naar teamniveau en deze ook om te zetten in effectieve leerprogramma’s. Het aandachtsgebied van Frank is marketing.

Christoph Maria Ravesloot waardeer ik enorm om zijn brede kijk. Hij verbindt de boven en onderstroom op alle niveaus. Als professor/wetenschapper zal Action Research een prominente plek krijgen binnen de WIAL NL. Christoph Maria verzorgt onderzoek en publicaties.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Twan Paes MBA MALC
Directeur Action learning WIAL Nederland & Boardmember WIAL Worldwide

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *